Dispariția unui copil de trei ani a fost anunțată în luna martie. Recent, oamenii legii i-au găsit trupul neînsuflețit în congelator, într-o pungă. În acea casă locuiau o mamă și alți cinci minori. Victima era oarbă și avea mai multe probleme de sănătate.

Citește si: VIDEO- Criminalul italian care le-a ucis pe Gabriela și Renata a chemat poliția după crimă. De ce l-a cruțat pe băiatul româncei

Tragica descoperire a fost făcută într-o locuință din Anglia. Trupul minorului în vârstă de trei ani a fost găsit într-un congelator. Alţi cinci copii locuiau în aceeași casă.

Caz terifiant în Anglia

Când a fost găsit, trupul neînsuflețit al copilului se afla deja în descompunere. Copilul era orb şi avea mai multe dizabilități. Ultima dată, localnicii l-au văzut în luna martie și de atunci nimeni nu mai știa nimic despre cel mic.

Apropiații familiei au declarat că mama a cerut de mai multe ori ca băiatul să fie luat de stat. Ea spunea că nu poate să-l îngrijească din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Reprezentanții CPS (Crown Prosecution Service, principala agenție de urmărire penală publică pentru desfășurarea urmăririi penale din Anglia) au mers de mai multe ori acasă la această familie, potrivit Observator.ro.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește si: Este doliu în România. Un alt actor celebru a părăsit scena filmului

Mama băiatului nu i-a lăsat niciodată să intre în casă. La un moment dat, femeia ar fi încercat să fugă, așa că aceștia și-au dat seama că este ceva în neregulă. Au intrat în casă și au găsit cadavrul.

Conform aceleiași surse, cei cinci tineri supraviețuitori au fost transportați la spital.

Ceilalți copii trăiau în condiții precare, în mizerie. Cea care le-a dat viață a fost arestată de către oamenii legii.

„Au recunoscut că era ceva în neregulă în modul în care femeia comunica cu ei. Acest caz m-a șocat și i-a șocat şi pe anchetatorii noștri. Ceilalți copii care erau în casă – doar imaginați-vă prin ce au trecut. Imaginează-ți ce au îndurat trăind în acea casă. Vom afla mai multe în următoarele ore și zilele următoare după ce copiii vor fi audiați", a declarat șeful poliției.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citește si: Crimă șocantă- cadavru cărat pe scuter

Oamenii legii vor transmite ce se va întâmpla cu mama copiilor și ce pedeapsă va primi. De asemenea, vor lua o decizie și în privința sorții celor cinci copii.

Citește si: Tânără de 15 ani, înjunghiată de iubitul gelos. Băiatul de 18 ani i-a aplicat fetei trei lovituri de cuțit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si