Cornel Galeș nu are liniște nici după moarte! Fostul soț al Ilenei Ciuculete, citat azi la tribunal

Cornel Galeș este citat astăzi la tribunal pentru a se prezenta la procesul cu băieții Ilenei Ciuculete.

Author: Radu Constantin luni 09 decembrie 2019 , 09:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Cornel Galeș nu are parte de liniște nici după moarte. După doi ani de frământări și procese cu băieții Ilenei Ciuculete, ”văduvul” artistei este convocat în această dimineață pentru a se prezenta la Tribunalul București.

Galeș a cerut ajutor public judiciar în apelul cu Mugurel și Cristi Sfetcu, solicitarea i-a fost respinsă în curcul lunii septembrie a acestui an, iar Cornel a cerut reexaminarea deciziei. Astăzi, Galeș ar fi trebuit să vină la instanță pentru a afla dacă judecătorii sunt de acord cu cererea lui.

În cazul în care ar fi câștigat astăzi, Cornel ar fi fost scutit de o parte din taxa de timbru. Vă reamintim că el a pierdut pe fond procesul cu băieții regretatei Ileana Ciuculete și ar fi trebuit să le dea acestora în jur de 70.000

euro din banii obținuți pe casa din zona 1 mai în care acesta a locuit cu interpreta. Cornel Galeș nu a fost însă de acord cu decizia și a făcut apel.

Citeste si: Ce s-a întâmplat la înmormântarea bunicii lui Luis Lazarus! "Numai sârbe şi hore"

Ce se întâmplă cu averea Ilenei Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș?

Cornel Galeș nu va mai putea însă să se judece cu Mugurel și Cristi pentru simplul fapt că a murit la sfârșitul lunii trecute, într-un accident rutier petrecut în apropiere de Valencia. Este greu de prevăzut ce se va întâmpla mai departe cu averea pentru care cele două părți se judecau.

Astfel, chiar dacă băieții Ilenei Ciuculete vor avea câștig de cauză (ceea ce este foarte posibil să se întâmple), ei nu vor mai avea de la cine să recupereze banii, care oricum au fost reinvestiți într-un alt imobil de către Galeș, după moartea soției sale.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si