Un incident teribil  a avut loc joi seara, în localitatea Stâna, județul Satu Mare! O fetiță în vârstă de 1 an și 6 luni a fost lovită mortal de un șofer care încerca să dea cu spatele, scrie Observator.

Cum a avut loc accidentul șocant?

Copila ar fi fugit după o minge în momentul în care a fost lovită de autoturism, ea fiind nesupravegheată.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe copilă, deoarece aceasta a intrat în stop-cardiorespirator. Zeci de minute fetița a fost resuscitată, însă fără succes.

"La data de 9 mai a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Stâna.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 29 de ani, din Stâna, ar fi efectuat manevra de mers înapoi și ar fi accidentat o minoră de 1 an și 6 luni, care s-ar fi aflat în spatele autoturismului, în calitate de pieton. Din producerea evenimentului a rezultat decesul minorei”, au transmis reprezentanţii IPj Satu Mare. 

Copil mort accident Satu Mare

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citește și: O româncă din Germania, revoltată pe amenda de 5.000 de euro dată de nemți pentru un gest minor. "Ce legi tâmpite!"

Tot el ar fi sunat la 112, însă nu a mai așteptat ambulanța, ci a urcat victima în mașina personală și a pornit înspre ambulanță, care era pe drum, scrie PresaSM. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Acum, poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Potrivit sursei de mai sus, săptămâna trecută, 4 ucraineni, printre care doi copii, au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier, între localitățile Supuru de Sus și Supuru de Jos.

Copil mort accident Satu Mare

Imagine reprezentativă pentru echipajul de ambulanță.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Cine este Miruna, românca care, în noaptea de Înviere, a murit carbonizată? Tânăra de 25 de ani se afla în vacanță, în Spania

Șoferul camionului, în vârstă de 39 de ani ar fi virat brusc și nu a acordat prioritate de trecere mașinii înmatriculate în Ucraina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si