Pe data de 23 aprilie 2024, atunci când îl sărbătorim pe Sfântul Gheorghe, transmite-le celor dragi ție un gând bun cu ocazia zilei de nume.

În această zi îi sărbătorim pe cei dragi care poartă numele Sfântului Gheorghe, dar și derivate ale acestuia. Așadar, arată-le, printr-un mesaj, o urare și o felicitare că te gândești la ei! 

femeie care celebreaza ziua numelui de sfantul gheorghe

Sute de mii de români își serbează onomastică de Sfântul Gheorghe, pe data de 23 aprilie 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Mesaje superbe cu „La mulți ani!” pentru Sfântul Gheorghe 2024

„La mulți ani de Sfântul Gheorghe 2024! Fie ca această zi să îți umple casa cu veselie, buzunarele cu bani, iar sufletul cu iubire! Să fii sănătos și fericit și să ne trăiești cu numele tău de sfânt!”

„Cu ocazia zilei numelui tău, eu îți urez să ai parte de tot binele din lume, să fii fericit, împlinit și sănătos! Fie ca toate dorințele să ți se îndeplinească și să ai parte de oameni buni în jurul tău, oriunde te-ai afla! Te pup și te îmbrățișez cu drag! La mulți ani, Gheorghe!”

„La mulți ani, Geta! Să fii fericită, iubită și să ai parte de multe realizări pe parcursul anilor! Fie ca această zi să fie una dintre cele mai bune pentru tine și să fii înconjurată de oameni iubitori oriunde te-ai afla!”

felicitare de sfantul gheorghe

De Sfântul Gheorghe, transmite-le prietenilor tăi o urare frumoasă cu „La mulți ani!”

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Tradiții de Sf. Gheorghe în 2024: Ce nu este bine să faci în această zi sfântă?

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

„Georgeta, de ziua numelui tău, îți urez să fii iubită și fericită și să te distrezi cu familia și prietenii! Să ai o zi a numelui excelentă, iar greutățile vieții să te ocolească întotdeauna! Să fii puternică și să nu lași pe nimeni și nimic să îți fure zâmbetul tău frumos! La mulți ani cu sănătate!”

„Dragă Georgiana, cu ocazia zilei de Sfântul Gheorghe, îți urez să ai parte de experiențe minunate alături de cei dragi, bogății, împliniri, iubire, sănătate și tot ce îți mai dorește sufletul tău minunat! Să ai o zi superbă!

La mulți ani!”

„Dragă George, de ziua numelui tău să primești tot ceea ce îți dorești, să fii sănătos și mereu zâmbitor! Fie ca viața să fie blândă cu tine, iar tu să realizezi tot ceea ce ți-ai propus! Îți doresc o zi onomastică superbă! La mulți ani!”

„Dragul meu prieten, fie ca Sfântul Gheorghe să te păzească de toate necazurile, iar dragostea să vină în viața ta cât mai repede! Îți doresc să ai parte de zile însorite și pline de fericire! La mulți ani din toată inima!”

„La mulți ani, Gina! Să ai parte de o zi luminoasă, iar razele soarelui să îți mângâie sufletul! Să te distrezi de minune de ziua numelui tău și să ai parte de tot ceea ce ți-ai dorit! Îți doresc multă sănătate și putere!”

„Dragă Gheorghe, să ai o zi minunată și să te distrezi alături de cei dragi ție! Mereu să fii zâmbitor și să lași necazurile deoparte, iar tot ceea ce ți-ai propus să se împlinească! Să ai parte de bucurie, fericire și multă sănătate! La mulți ani!”

felicitare de sfantul gheorghe

Trimite-le celor dragi o felicitare cu „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citește și: Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Felicitări cu ”La mulţi ani” Gheorghe, George, Georgiana, Geanina, Gigi şi Georgeta!

„La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Să ai o zi a numelui minunată, iar drumul tău în viață să fie presărat cu surprize incredibile și realizări pe măsura așteptărilor tale! Să fii fericit și să nu lași pe nimeni și nimic să te doboare!”

„În această zi minunată, eu vreau să îți urez un sincer și călduros La mulți ani! Să ai parte de bucurii nenumărate pe parcursul vieții și o zi onomastică splendidă! Să fii bucuros și împlinit, iar norocul să fie mereu de partea ta!”

„Fie ca această zi minunată să îți aducă fericirea în suflet! La mulți ani, George! Sfântul Gheorghe să te protejeze de toate relele și necazurile, oriunde te-ai afla! Să ai o primăvară superbă și o zi a numelui de neuitat!”

„Dragă Georgiana, de Sfântul Gheorghe îți urez să ai parte de sănătate, fericire și iubire! Să fii mereu voioasă și zâmbăreață și să nu renunți niciodată la visul tău măreț! Fie ca magia zilei numelui tău să îți aducă în suflet speranță și lumină! La mulți ani cu sănătate!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si