Clipe de coșmar  pentru Neluțu Varga. Patronul clubului de fotbal a ajuns în stare gravă la spital. În aceste clipe el se află în comă indusă. Medicii au luat această decizie.

Citește si: O româncă a fost găsită moartă într-o casă din Italia după zece zile

Bărbatul a ajuns, ieri, de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Neluțu Varga a suferit un atac cerebral

Potrivit primelor informații, Neluțu Varga ar fi suferit un atac cerebral, iar medicii au decis să îi inducă patronului o stare neuro-vegetativă. Atunci el a fost băgat în comă indusă. Cadrele medicale au luat această decizie pentru a calma spasmul cerebral, dar și pentru a evita o extindere a daunelor cerebrale pe care le-ar fi suferit din cauza stresului, după rezultatele din Liga Campionilor, potrivit stiripesurse.ro.

Citește si: Paracetamolul poate crește riscul de AVC sau de infarct miocardic, dacă e luat pe termen lung

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Patronul clubului de fotbal CFR Cluj a fost supus unui examen tomograf/RMN, iar rezultatele au arătat că inducerea într-o stare de neuro relaxare este cea mai bună decizie în momentul de față. Cu atât mai mult, acesta va urma o reevaluare la 4-7 zile. Pentru a se afla dacă a leziunile suferite au dispărut, Neluțu Varga va face și un nou control RMN.

Când a ajuns la urgențe, medicii au constatat că atacul cerebral s-a petrecut în zona creierului mic.

Funcția cerebrală care îi controlează o parte din echilibru, dar și vorbirea ar fi fost afectate.

Citește si: Fotbalist în comă după o ciocnire pe teren

Ștefan Florian, profesor doctor, a anunțat că Neluțu Varga se simte mult mai bine și își revine. Cu toate astea, acesta nu a vrut să ofere mai multe detalii despre starea de sănătate a patronului de la CFR Cluj.

Patronul CFR Cluj se află, în prezent, sub monitorizarea atentă a medicilor. Ei vor stabili cu exactitate motivul atacului cerebral, dar îi vor stabiliza și starea de sănătate.

Citește si: Amna a fost diagnosticată greșit cu o boală cruntă: „Aveam o dungă pe buletin”. Artista mergea săptămânal să facă analize


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si