Tragedia a avut loc în municipiciul Aiud, din județul Alba. Un atelier de tâmplărie a fost cuprins de flăcări. Din păcate, flăcările s-au extins și la o pensiune, în care se aflau 14 persoane.

”Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu în mun. Aiud. Este vorba despre un incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie. Forțe alocate: 2 ASAS, 1 Autoscară și 1 EPA”,

se arată într-un comunicat inițial transmis de ISU Alba.

Incendiu devastator în Aiud, județul Alba

Un atelier de tâmplărie a ars noaptea trecută, în Aiud, județul Alba. Flăcările au afectat o suprafață de aproximativ 200 mp.

Potrivit informațiilor transmise de ISU Alba, până la sosirea forțelor de intervenție, focul s-a extins rapid la acoperișul unei pensiuni și a unei locuințe.

”Arde generalizat un atelier de tâmplărie, pe o suprafață de aproximativ 300mp.Până la sosirea forțelor de intervenție la locul producerii incendiului acesta s-a extins la acoperișul unei locuințe și acoperișul unei pensiuni aflate în proximitate. La intervenție se deplasează și 2 autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba”, se arată într-un comunicat transmis de ISU Alba. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Noile legi lasă bătrânii din azile fără adăpost. "Acest centru înseamnă a doua casă". Ce se va întâmpla cu vârstnicii?

Un incendiu care a cuprins un atelier de tâmplărie s-a extins la o pensiune, în care se aflau 14 persoane

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Se pare că persoanele din locuință au reușit să se evacueze până la sosirea autorităților. Cele 14 persoane care se aflau în pensiune au fost evacuate de pompieri.

La fața locului au intervenit 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă (3 Det.

Aiud, 2 Det. Alba); 1 autoscară mecanica (Det. Aiud); 1 Echipaj Prim Ajutor. 

Citește și: VIDEO Pacientul al cărui plămân a fost extirpat din greșeală cere daune uriașe. Ireal ce a declarat conducerea spitalului. "Este o sumă mare"

Tragedie în Aiud! 

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

”Din locuință s-au autoevacuat 2 persoane, iar alte 14 persoane aflate în pensiune au fost evacuate de către pompierii militari. I ntervenția se desfășoară pe mai multe flancuri, fiind realizate mai multe dispozitive de stingere cât și dispozitive de protect̗ie pentru vecinătăți. Din cadrul ISU Alba a fost activată și Grupa Operativă care se va deplasa la locul producerii incendiului”, a mai transmis ISU Alba.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si