Caz de-a dreptul șocant! Evan Hoyt Wasserstrom, scenarist și producător, a experimentat moartea de opt ori când se pregătea să își scoată câinele, Atticus Finch, la plimbare, scrie LadBible.

Cum a ajuns americanul să supraviețuiască stopurilor cardiace?

El avea 40 de ani, când a început să simtă o arsură în brațul stâng și a sunat de urgență la 911. Atunci, medicii i-au spus că acesta a suferit un atac de cord uriaș.

Evan Hoyt Wasserstrom a fost comparat chiar cu cu Wolverine pentru "puterile sale regenerative". 

Mort de opt ori

Imagine reprezentativă pentru un pacient.

[Sursa foto: iStock]

Când a sosit ambulanța, Evan a căzut literalmente în brațele paramedicilor de la ușă, în timp ce a intrat pentru prima dată în stop cardiac. Aceștia au reușit să îl resusciteze în ambulanță înainte de a-l duce de urgență la spitalul Cedars-Sinai din apropiere. Americanul a ajuns apoi să aibă alte cinci stopuri cardiace în drumul spre destinație. De asemenea, bărbatul din New Jersey a mai făcut un stop cardiac de două ori înainte de a intra în operație. 

Citește și: Un avion cu persoane la bord s-a prăbușit, la zece minute de la decolare. Nu au fost găsiţi supravieţuitori

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Cel mai lung a durat aproximativ două minute întregi, iar Evan a fost mort din punct de vedere tehnic între 30 și 40 de secunde de fiecare dată, au spus medicii. După a opta cădere nervoasă, a fost stabilizat și i s-au implantat două stenturi în timpul operației. Totodată, individul a fost transportat de urgență la terapie intensivă, unde a fost plasat în comă indusă medical timp de cinci zile și conectat la un aparat ECMO care i-a ajutat inima să bată. 

Cum povestește pacientul întreaga situație?

La un moment dat, pacientul a trebuit să fie deconectat de la aparate, iar familia acestuia a fost pregătită pentru ce era mai rău. Cu toate acestea, ca un fel de miracol, a "revenit la viață" doar câteva ore mai târziu. 

"M-am trezit într-o panică confuză. Un doctor și două asistente m-au întrebat cum mă cheamă și dacă îi pot auzi. Eram atât de dezorientat încât au fost nevoiți să-mi lege încheieturile mâinilor și gleznelor, încât am crezut că am fost răpit", a povestit el pentru sursa citată mai sus.

Mort de opt ori

Imagine reprezentativă pentru un pacient.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: ”Făcea orice ca să te vadă zâmbind”. O mamă și-a luat viața, după ce cu câteva luni înainte și-a pierdut copilul

Doar mama lui a reușit să-l mai liniștească, iar în câteva zile el a fost externat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si