Denisa este femeia careia episcopul reformat ii trimitea mesaje fierbinti precum acesta: Esti tare sexi! Ce zici daca pun mana putin pe gemene?

Cam asa arata corespondenta amoroasa dintre episcopul Csury István, de 63 de ani, si amanta lui, Denisa Krisztina Chilba, mai tanara cu 30 de ani.

„Facem dragoste?”, intreba femeia, iar raspunsul lui nu se lasa asteptat: „Putin mai incolo, pe rand!”.

El o alinta „iubi” sau „zmeurica”, dar ea sustine ca a facut sex din mila cu episcopul, care o ingropa in cuvinte dulci.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Episcopul isi dorea ca amanta lui sa fie imbracata in bikini.

Citeste si: VIDEO| Un preot din Constanta a baut pana a vazut negru in fata ochilor. Chiar in Postul Pastelui, preotul a intrat cu masina in gardul unei case

Denisa: El a fost de 5 ori la mine. Din astea 5 ori a abuzat, fortat ca eu nu prea am fost de acord.

Prima invitatie a fost la Biserica la dansul.

Dupa doar cinci intalniri amoroase, episcopul n-a mai vrut sa auda de Denisa. Innebunita de dorinta, femeia i-a scris lui Istvan nenumarate mesaje. Sustine ca pana la el ar fi fost virgina.

Denisa: Din toate vizitele dansului, acum pe mine m-a lasat intr-o problema foarte grava. M-a lasat insarcinata, am doua luni. Sa raspunda in fata legii pentru copilul asta.

Citeste si: Gabriel a aflat că mama lui vrea să se căsătorească cu un preot. După lăsarea întunericului, s-a dus în fața bisericii și a făcut ceva de necrezut

Femeia s-a dus sa depuna plangere impotriva episcopului la eparhia reformata. Sustine, insa, ca nu a bagat-o nimeni in seama. Cert este, ca Istvan n-a mai vrut sa se dezbrace de sutana pentru iubita lui Denisa. Iar tonul mesajelor dintre cei doi s-a schimbat radical.

Episcopul: Am depus plângere la politie si va rog sa nu va suparati, dar nu comentez situatia.

Barbatul spune ca va vorbi mai mult dupa ce politistii isi termina ancheta. Acum, Denisa este in Germania, unde are grija de persoane in varsta.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si