Autoritățile au deschis o anchetă de amploare în Vaslui, după ce ar fi fost făcută o descoperire macabră. Se pare că în fața unei insitituții de învățământ a fost găsit cadavru l unui bărbat.

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în fața unei școli din Vaslui

Potrivit primelor informații transmise de polițiști,  pe o stradă din municipiul Vaslui a fost descoperit cadavrul unui bărbat.

În urma primelor verificări, bărbatul găsit fără suflare ar avea vârsta de 49 de ani. Conform presei locale vremeanoua.ro, acesta ar fi locuit în apropiere de locul unde a fost identificat.

Citește și: VIDEO Florian Coldea, plasat sub control judiciar, pe cauțiune de 500.000 lei. Fostul șef al SRI, audiat mai bine de 15 ore la DNA

Anchetă de amploare în Vaslui, după ce cadavrul unui bărbat a fost descoperit în fața unei școli

[Sursa foto: istockphotos]

Bărbatul ar fi fost găsit pe iarbă, lângă gardul instiuției de învățământ, față în față cu intrarea în cimitirul din Cartier, mai informează presa locală.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Descoperirea șocantă a fost realizată de o femeie, relatează antena3.ro. Aceasta a mărturisit că inițial a crezut că este vorba despre un sac de gunoi.

"Când l-am văzut prima dată, am crezut că este un sac de gunoi aruncat în iarbă. Când m-am uitat mai bine, mi-am dat seama că era un om mort", a mărturisit femeia.

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cauzele care au condus la moartea bărbatului.

Citește și: Anchetă în Pitești! Cadavrul unui tânăr de 30 de ani a fost găsit într-un autoturism, parcat în apropierea locului unde acesta muncea

Anchetă de amploare în Vaslui, după ce cadavrul unui bărbat a fost descoperit în fața unei școli

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

„Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-ar afla inconștient pe o stradă din municipiul Vaslui. Deplasați în temeiul sesizării, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au identificat pe strada Filaturii un bărbat de 49 de ani, din Vaslui, decedat. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat și dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Vaslui.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si