Mii de persoane sunt dispărute sub dărâmături și alte mii au fost devastate de faptul că locuința lor a fost complet distrusă.

Un bebeluș s-ar fi născut sub dărâmăturile din Turcia

O femeie ar fi dat naștere chiar sub un morman de moloz, dar din nefericire, femeia a trăit doar cât să-și țină bebelușul în brațe.

Citește și: Mai mulți deținuți au evadat din închisoarea siriană în urma cutremurului. Printre ei se află și membrii ai grupării Statului Islamic

Aceasta ar fi fost prinsă sub dărâmături și a avut putere doar cât să-și nască bebelușul pentru a nu avea parte și el de același destin tragic.

Echipa de sprijin din România a ajuns în provincia Hatay, Turcia

Salvatorii români au ajuns în Turcia, echipa fiind formată din din personal specializat de căutare-salvare, medici și asistenți SMURD, personal cu echipe canine din cadrul Clubul Câinilor Utilitari.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Zona de care salvatorii trimiși din România se vor ocupa este provincia Hatay, a anunțat în această dimineață DSU.

Citește și: Cutremur Turcia: bilanțul morților a ajuns la 4.372 de persoane. Au fost declarate șapte zile de doliu național

Salvatorii români pregătesc baza de operații și sunt gata să pregătească primul schimb pentru începerea misiunii de căutare.

O echipă formată dintr-un ofițer și 2 subofițeri cu 2 câini de căutare-salvare au plecat deja într-o misiune de recunoaștere, la o zonă rezidențială afectată de cutremur.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si