Ana-Maria, tânăra dată dispărută în urmă cu o săptămână, a fost găsită moartă. Tânăra, care avea vârsta de 19 ani, era însărcinată în șase luni. Potrivit informațiilor transmise de protvmd.ro, trupul neînsuflețit al tinerei ar fi fost găsit într-o fâșie forestieră.

Înainte de a fi dată dispărută, Ana-Maria a vorbit cu iubitul său, căruia i-a scris ultimul mesaj. Ce au discutat cei doi înainte de tragedie?

Ana-Maria era elevă la un liceu cu profil pedagogic și se întorcea spre casă, de la muncă. Tânăra avea un viitor în față.

A murit în timp ce se întorcea spre casă

Ana-Maria a fost dată dispărută în data de 12 aprilie. Tânăra de 19 ani, însărcinată în șase luni, din Orhei, se pare că se întorcea de la muncă și se îndrepta spre casă. 

Conform sursei citate anterior, Ana-Maria ar fi ieșit la ocazie, iar din acel moment, nimeni nu a mai putut să o contacteze. După căutări neîncetate, polițiștii au identificat corpul neînsuflețit al tinerei.

Cadavrul Ana-Mariei ar fi fost descoperit într-o fâșie forestieră, la aproximativ 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Citește și: "Dacă o fi să murim, ne ducem şi gata". Primele mărturii ale locatarilor blocului devastat de explozie, din Craiova

ana maria guja

Ana Maria Guja, tânăra dispărută

[Sursa foto: Facebook- Ana-Maria Guja]

Ultimele mesaje dintre Ana-Maria și iubitul său

Ana-Maria se pare că a avut ultima conversație cu iubitul său. Acesta i-ar fi trimis un mesaj spunându-i că a trimis pe cineva să o ducă acasă.

Tânăra i-ar fi trimis un mesaj iubitului, în care îi spunea că s-a urcat în mașină.

La scurt timp după mesajul trimis de Ana-Maria, iubitul acesteia primește mesaj de la prietenul care trebuia să o ia pe fată în care i se spune că tânăra nu se află la locul stabilit. Din acel moment, Ana-Maria se pare că nu a mai putut fi contactată.

Am sunat eu un băiat din oraș de aici și i-am zis: te rog frumos du-te și o ia pe Ana și du-o la cămin. La și 57 de minute îi scriu mesaj Anei să îmi scrie când urcă în mașină. Ea îmi scrie 'bine' și la și 59 de minute ea scrie: 'eu m-am urcat'. Eu când văd mesajul pe interfață la telefon și peste 5 minute mă sună băiatul cela și îmi spune că nu e nimeni la oprire. Cum nu e nimeni dacă ea mi-a scris mesaj că a urcat în mașină și el îmi zice că eu îs aici la oprire și nu e nimeni. I-am scris repede mesaj. Am întrebat-o: 'unde ai urcat?'. Nu a văzut mesajul. Am sunat-o pe WhatsApp, nu mi-a răspuns. Am sunat-o la număr a mers un beep și au închis cu totul, ar fi declarat iubitul Anei, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

Citește și: S-a îngrășat brusc zeci de kilograme și a mers la medic. Ce au descoperit doctorii în abdomenul femeii din Botoșani: "E cea mai mare"

Ana Maria Guja, tânăra dispărută, găsită fără suflare

[Sursa foto: Facebook- Ana-Maria Guja]

Din nefericire, Ana-Maria se pare că s-a urcat într-o altă mașină. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânăra se urcă într-o mașină, dintr-o stație de autobuz din Orhei, conform protvmd.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si