Emil Rengle, dansator: În Tik Tokul românesc, am observat că este foarte la modă să se danseze pe piese pe manele. Din punctul meu de vedere, oamenii care sunt alaturi de mine și mă follow-esc atât pe Tik Tok, cât și pe Instagram, sunt oameni deschiși către nou și foarte non judgmental. E acea platflormă unde pur și simplu când îți place ceva, când ceva e în trending, când ceva e la modă o faci. 

Lady Gaga plus vedete de la noi şi din întreaga lume îşi distrează fanii pe Tik Tok.

Emil Rengle şi Antonia au devenit şi ei fani ai aplicatiei care... te binedispune!

De altfel, în această aplicaţie, oricine poate deveni vedetă! Bianca de exemplu a reușit să adune la unul dintre videoclipurile pe care le-a postat 35.000 de vizualizări!

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Filmare TULBURĂTOARE cu Sorina în America! Fata adoptată din Baia de Aramă se ferește de mama ei adoptivă când i se cântă ”La mulți ani”! VIDEO EXCLUSIV

Aplicația atrage din ce în ce mai mulți utilizatori, iar dacă ne uităm la volumul mare de descărcări din ultima vreme, specialiștii spun că tiktok poate fi considerată un adevărat fenomen.

Potrivit statisticilor, aplicația Tik Tok a fost descărcată la final de 2019 de mai bine de 220 de milioane de persoane! La nivel global, aplicația a reușit să strângă mai bine de un miliard de utilizatori, iar dintre aceștia, români sunt puțini, mai bine de 200 de mii!

Majoritatea utilizatorilor, spun specialistii, sunt tineri din Generația Z.

Citeste si: VIDEO| Cum putem reduce timpul petrecut în lumea virtuală

MIHAELA TOPLICEANU, expert comunicare: În general, ca și caracteristică a lor vorbim despre adolescenți și tineri până în 25 de ani, majoritatea, pentru că încă să spunem nu a prins în zona de adulți. Este o aplicație extrem de jucăușă și care este folosită în general de persoanele care își doresc să devină entertaineri, creatori de conținut video!

Aplicația, apărută în anul 2016, în China, este estimată în prezent la o valoare de 75 de miliarde de dolari!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si