Doamna Domnica este o femeie în vârstă de 93 de ani, trecută prin viață, care locuiește în satul Valea Loznei din județul Sălaj. Aceasta este un exemplu pentru foarte mulți tineri deoarece a reușit să se mențină în formă în tot acest timp. 

Femeia face toate treburile casnice, dar nu-și începe niciodată ziua fără să își bea cafeaua de dimineață!

Citeste si: Povestea românului care a plecat în străinătate cu 100 de euro: „Toți m-au înșelat”

„N-am fost niciodată la spital!”

Femeia de 93 de ani se ocupă singură de gospodăria sa, care nu este una goală. Aceasta are animale  pe care trebuie să le îngrijească, dar și de trebăluit prin curte. Ea sparge lemne, cosește iarba și mărturisește că nu a fost niciodată la spital!

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

„Eu le-am crăpat! Cu securea! Le-am clădit, am pus în roabă, le-am adus aici și le-am clădit și ce să facem, asta-i viața! Mă scol dimineața, fac cafeaua, după aceea dau la porci, dau la găini, apoi mă duc în grădiniță”, a dezvăluit bătrâna.

Citeste si: VIDEO- Dan Negru, gânduri despre pelerini la miezul nopții: „Or fi mulți pe aici care caută să fie plini pe dinăuntru”. Vedeta TV a ieșit la o plimbare nocturnă prin centrul Bucureștiului

Fiica doamnei Domnica a mărturisit că nu s-ar descurca fără mama sa.

„Până acum s-a descurcat în toate privințele. Acum ba mai o doare aici, ba mai pe colo, dar tot face treabă. Dimineața când se scoală e fresh. Fără de ea, n-aș putea face! De câte ori nu pot să mă duc nicăieri și ea se duce și le isprăvește pe toate!”, spune Viorica Mușat, fiica femeii.

Femeia pune viața sa sănătoasă pe seama divinității.

„Mă gândesc oare cum am putut ajunge la acești ani. Mi-a dat Dumnezeu   sănătate și am putut lucra. N-am fost niciodată la spital!”, relatează realitateatv.net

Citeste si: Spectacol pe o trecere de pietoni. Ce a făcut un turist în Brașov


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Rinită alergică Rinită alergică
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si