O femeie de 50 de ani din Sibiu a avut parte de un sfârșit tragic. Aceasta a murit la câteva zile după ce a luat prânzul în oraș, unde s-a înecat cu cartofi prăjiți, potrivit informațiilor transmise de oradesibiu.ro, citat de observatornews.ro.

A murit la spital după ce s-a înecat cu cartofi prăjiți

Viața s-a încheiat brusc pentru o femeie de 50 de ani, din Sibiu.

Pe 21 aprilie 2024, femeia a ajuns de urgență la spital, unde ar fi fost intubată și ventilată mecanic. 

Se pare că aceasta luase prânzul în oraș, iar în timp ce mânca, s-ar fi înecat cu cartofi prăjiți. Câteva zile de la incidentul tragic, femeia a murit pe patul spitalului.

Citește și: Mihai Neșu cere ajutorul românilor în Săptămâna Mare! Fostul fotbalist construiește primul centru de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi

cartofi prajiti

Foto simbol- femeie care mănâncă cartofi prăjiți

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Potrivit unui comunicat de presă, femeia ar fi murit din cauza unui hematom intracranian. Familia victimei a decis să doneze organele acesteia pentru a salva mai multe vieți.

Citește și: VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h

persoana la spital

Foto simbol- persoană pe patul spitalului

[Sursa foto: istockphotos]

"Familia unei paciente în vârstă de 50 de ani a decis ca organele acesteia să fie recoltate pentru a ajuta la salvarea mai multor vieți omenești, după ce pacienta, internată în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, a fost declarată în moarte cerebrală.

La procesul de prelevare a organelor au participat echipe de medici din București, Cluj și Iași.

Intervenția de recoltare a organelor – ficat, rinichi, cornee și os – a fost realizată în cursul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Echipa de la București a prelevat țesut osos, medicii de la Iași au recoltat ficatul și corneea, iar echipa de la Cluj a prelevat rinichii. După prelevare, echipele de medici au plecat de urgență către centrele de transplant de care aparțin.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

Pacienta în vârstă de 50 de ani a fost adusă în data de 21 aprilie 2024 în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu intubată și ventilată mecanic, după asfixie mecanică. Din UPU, conform evaluării inițiale, pacienta a fost preluată de Serviciul Neurologie și, în timpul investigațiilor, starea deja precară a acesteia s-a agravat, fiind preluată de urgență de Secția Neurochirurgie în stare gravă, unde a fost operată în cursul aceleiași zile, din cauza unui hematom intracranian.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu dorește să transmită condoleanțe și mulțumiri familiei îndurerate pentru frumosul gest de a accepta ca pacienta să devină donator de organe, un act medical care cu siguranță va oferi o nouă șansă la viață unor pacienți aflați în suferință", s e arată în comunicatul de presă, potrivit observatornews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si