Este foarte important ca un părinte să fie atent, mai ales în momentul în care copilul său minor începe să se scarpine insistent în zona scalpului. Acesta este gestul care poate indica prezența păduchilor, fiind un semnal de avertizare major pentru părinte. În acest scop, sunt disponibile soluții specializate, precum șampoanele, cremele sau loțiunile, care pot remedia situația.

Gestul revoltător al unei mame! Femeia, vegană, refuză să o scape pe fiica sa de păduchi. „Eu nu omor ființe vii”

Citește și: VIDEO- Ucis de poarta de fotbal. Și-a pierdut viața pentru că poarta de fotbal nu era asigurată corespunzător. Primarul: "A avut cumpănă. Dumnezeu ia și oamenii buni"

Cu toate că fiica sa avea capul plin de păduchi, mama în cauză a ales să nu ia măsuri, motivând că gestul său vine din cauza faptului că adoptă un stil de viață vegan:

„Sunt vegană, nu vreau să ucid nici o ființă vie”,  a fost răspunsul halucinant al femeii.

Vecina femeii a primit un răspuns de-a dreptul halucinant. Micuța avea de mai mult timp păduchi

Este o relatare cu aparență incredibilă, dar autentică, prezentat de jurnaliștii cotidianului online din Australia Nine.com.au.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

„Fiica mea în vârstă de șapte ani este cea mai bună prietenă cu fata de alături, a cărei familie este vegană.

Bine, să le respectăm alegerea. Problema mea este că, de curând, fetița drăguță a vecinilor când era în casa noastră se scărpina în cap și am descoperit că avea păduchi”, a povestit vecina, cea care a descoperit că fiica vecinilor avea păduchi, potrivit stiridiaspora.ro.

Citește și: Povestea incredibilă a unui preot român care a fost readus miraculos la viață. Bărbatul se înecase într-un râu. Voia să traverseze apa înot

Ulterior, aceasta a decis să vorbească cu mama copilei povestindu-i despre mâncărimea pe care cea mică o avea constant la nivelul scalpului. Chiar dacă vecina a vrut doar să facă un bine, acesteia i s-a spus că mama nu era conștientă de acest lucru, dar că nici nu are intenția să ia măsuri drastice, deoarece persoanele vegane nu ucid ființe vii.

Gestul revoltător al unei mame! Femeia, vegană, refuză să o scape pe fiica sa de păduchi. „Eu nu omor ființe vii”

„Mi-a spus că obișnuia să pieptăne păduchii în grădină, unde aveau cele mai mari șanse de supraviețuire”, a povestit vecina femeii vegane.

„Nu vreau să despart copiii, dar nu există altă cale și nu vreau ca fiica mea acoperită de paraziți”, a încheiat șocată femeia.

Citește și: VIDEO- Omorât în plină stradă de față cu soția. Motivul pentru care ar fi fost ucis se pare că este răzbunarea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si